רשת מסעדות טנדורי (מסעדה הודית), בבעלותה של השפית רינה פושקרנה החליטה לאמץ את בקשת קהילה ללא גלוטן ולהכין תפריט עשיר בתבשילים הודים נטולי גלוטן.
רינה פושקרנה היא סמל לאוכל הודי בישראל, רינה פושקרנה וצוות אשפי המטבח שלה הם הראשונים שפתחו מסעדה הודית בישראל - טנדורי היא מסעדה הודית בה עיצבו במשך שנות ניסיונם הרבות ודמיונם העשיר, תפריט נפלא של אוכל הודי, תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים.
בטנדורי תמצאו את נפלאות המטבח העשיר של מלכי מונגול, מטעמים מחבל הפונג'אב, מנות העשויות בתנור חימר, מתכונים בסגנון "פרסי" ותבשילים מיוחדים מגואה.
רשת המסעדות טנדורי קוהינור מעוצבות ומאובזרות בסגנון הודי אותנטי עשיר המהווה אווירה מיוחדת ונינוחה לשהייה וישיבה. טנדורי היא מסעדה הודית רומנטית.
קוהינור היא מסעדה הודית כשרה המציעה מגוון רחב של אוכל הודי אותנטי.
המסעדות מציעותה מגוון מרשים של אפשרויות לאירועים, ימי הולדת, ימי נישואין.
טנדורי ת"א: כיכר דיזינגוף - רח' זמנהוף 2 טלפון: 6296185 - 03
טנדורי הרצליה: רח' משכית 32 א.ת. הרצליה פיתוח טלפון: 9546702 - 09
1. כאשר הינכם מגיעים למסעדה יש לדאוג לומר למנהל המסעדה כי ברצונכם בתפריט ללא גלוטן.
2. במסעדות ניתן להזמין נאן מקמח עדשים, הנאן היא פיתה הודית עשויה בטאבון.
3. את ה"פפדאם" שמוגש לשולחן יש לבקש אפוי ולא מטוגן.
4. את המנות המוגשות עם קרוטונים יש לבקש ללא קרוטונים.
המסעדה מתאימה לארוחות משפחתיות עם הילדים ולזוגות המעוניינים להעביר את הערב בארוחה רומנטית. בנוסף המסעדה מציעה תפריט אירועים מיוחד נטול גלוטן.
עוף מקהני - עוף צלוי ללא עצמות מבושל ברוטב מעודן ואקזוטי.
אורז ירקות ביראני - אורז בשמתי מבושל עם ירקות וזעפרן.
פלאק פניר - תבשיל מסורתי של תרד וגבינת קוטג' בתיבול עדין של צ'ילי ירוק וזנגביל.
דל מקאני - תבשיל עסיסי מעדשים שחורות שבושלו במשך הלילה על אש נמוכה, בתוספת בצל, זנגביל ושום.