הצליאקים חובבי הסושי והמאכלים היפנים המסורתיים בוודאי ישמחו לגלות את מסעדת סושי בר בזל ברחוב פרישמן בתל אביב אשר מציעה מגוון מנות ללא גלוטן. סושי בר בזל הינה מסעדה יפנית וותיקה בה תוכלו ליהנות מתפריט עשיר ונטול גלוטן.
רובו של התפריט בסושי בר בזל הוא ללא גלוטן. המסעדה הותיקה מציעה מגוון עצום של מנות, כולן ללא גולטן.
במנות הפתיחה מהמטבח: אדממה, סלט ווקאמה, סלט איטריות שעועית, נתחי אנטריקוט ברוטב יאקי ניקו, שרימפס קלאמרי וצדפות מוקפצים, סלט דגים וירקות שורש ואורז שום (אורז לבן, ללא גלוטן, מוקפץ בתוספת שום, סויה, בצל ירוק וביצה) ועוד.
כך גם מנות הפתיחה מבר הסושי (סשימי תמנון, אצות, נתחי טונה, נתחי דג צרובים, כיסוני טופו, מניפת סשימי ועוד), ושיפודי היאקיטורי (עוף, צדפה, סלמון, שרימפס, פטריות, אנטריקוט ועוד)
כל הסושים, כל הרולים, בכל הקומבינציות – הם ללא גלוטן (כל עוד אינם בטמפורה), כל המרקים להוציא מרק אודון (שיש בו טמפורה) וכל המנות העיקריות (להוציא רצועות חזה בפנקו) – גם הם ללא גלוטן
משכנה החדש של סושי בר בזל קצת נחבא מן העין. המסעדה היפנית הותיקה עברה לפני כחצי שנה ממתחם בזל אל רחוב פרישמן. המסעדה, השומרת על עיצוב מינימליסטי, ונוספה לה גינה מרווחת בה בר ופינות ישיבה נעימות.
כפי שהיא עושה מאז 1997, מציעה סושי בר בזל תפריט מגוון, הכולל מנות אוטנטיות מהמטבח היפני, לצד ספיישלים יומיים המתחלפים בהתאם לחומרי הגלם הטריים המגיעים אל המסעדה.
לעסקיות מציעה סושי בר בזל את הBENTO ארוחת טעימות עשירה המוגשת בקופסא מהודרת, כמיטב המסורת היפנית (בתוספת מרק/סלט).
לצד כל זאת – בר עשיר הכולל גם בירות יפניות ייחודיות, שיכר שזיפים וסאקה.
ניתן לערוך אירועים קטנים (בריתות, קבלות פנים, השקות וכדו').
המסעדה פתוחה 7 ימים בשבוע. מ12:00 בצהרים ועד אחרון הסועדים.