עוגת גזר

עוגת גזר

עוגת גזר ללא גלוטן לט"ו בשבט

ט'ו בשבט הגיע חג לאילנות - לכבוד החג אנו שמחים לפרסם מתכוון לעוגת גזר מדהימה ופירות יבשים ללא גלוטן - מומלץ לשמור את העוגה 24 שעות במקרר לפני הגשה !

מצרכים :

כוס ורבע שמן

2 כוסות סוכר חום

3 כוסות גזר מגורד דק דק

כוס קמח קונדיטור ללא גלוטן

כוס קמח טפיוקה ללא גלוטן

שקית אבקת אפיה + כפית אבקת אפיה

כפית אבקת סודה לשתיה

כפית קינמון

1/4 כוס אגוזים קצוצים

1/3 כוס משמשים חתוכים לקוביות קטנות

4 ביצים מספר 1

אופן ההכנה :

שלב 1 - קולפים גזרים טריים ומגרדים אותם על מגרדת דקה

שלב 2 - מערבבים - כוס ורבע שמן + 2 כוסות סוכר חום + 4 ביצים לבלילה אחידה

שלב 3 - מוסיפים לבלילה : כוס קמח קונדיטור + כוס קמח טפיוקה + שקית אבקת אפיה + כפית אבקת אפיה + כפית אבקת סודה לשתיה + כפית קינמון. ומערבבים לבלילה חלקה.

שלב 4 - מוסיפים את הגזר (סוחטים קצת את הנוזלים) + האגוזים הקצוצים + המשמשים החתוכים ושופכים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק או כל תבנית אחרת.

שלב 5 - אופים שעה בתנור שחומם ל - 170 מעלות.

שלב 6 - מקררים את העוגה במקרר ל - 24 שעות לפני ההגשה.

מפזרים למעלה אבקת סוכר ומגישים ...

 

בתיאבון !!

שימושי :  תנאי שימוש - קהילה ללא גלוטן - צליאק - הצהרת נגישות - הצהרת פרטיות

  • צליאק - ללא גלוטן
  • כל הזכויות שמורות למוזה פרסום ושיווק - קהילה ללא גלוטן (C) 2001
  • קידום עסקים
  • WiseGroup בניית אתרים