ט'ו בשבט הגיע חג לאילנות - לכבוד החג אנו שמחים לפרסם מתכוון לעוגת גזר מדהימה ופירות יבשים ללא גלוטן - מומלץ לשמור את העוגה 24 שעות במקרר לפני הגשה !
כוס ורבע שמן
2 כוסות סוכר חום
3 כוסות גזר מגורד דק דק
כוס קמח קונדיטור ללא גלוטן
כוס קמח טפיוקה ללא גלוטן
שקית אבקת אפיה + כפית אבקת אפיה
כפית אבקת סודה לשתיה
כפית קינמון
1/4 כוס אגוזים קצוצים
1/3 כוס משמשים חתוכים לקוביות קטנות
4 ביצים מספר 1
שלב 1 - קולפים גזרים טריים ומגרדים אותם על מגרדת דקה
שלב 2 - מערבבים - כוס ורבע שמן + 2 כוסות סוכר חום + 4 ביצים לבלילה אחידה
שלב 3 - מוסיפים לבלילה : כוס קמח קונדיטור + כוס קמח טפיוקה + שקית אבקת אפיה + כפית אבקת אפיה + כפית אבקת סודה לשתיה + כפית קינמון. ומערבבים לבלילה חלקה.
שלב 4 - מוסיפים את הגזר (סוחטים קצת את הנוזלים) + האגוזים הקצוצים + המשמשים החתוכים ושופכים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק או כל תבנית אחרת.
שלב 5 - אופים שעה בתנור שחומם ל - 170 מעלות.
שלב 6 - מקררים את העוגה במקרר ל - 24 שעות לפני ההגשה.
מפזרים למעלה אבקת סוכר ומגישים ...
בתיאבון !!
|