בצק פריך מעודן - ללא גלוטן, הבצק קל להכנה בעל טעם עשיר , אנשים שטעמו את המאפים לא הבחינו כי מדובר בבצק ללא גלוטן, אני מחלק את הבצק ל - 3 חלקים ומשתמש בהם לכל מיני מאפים.
250 גרם חמאה
2 ביצים
גביע שמנת חמוצה
כוס סוכר
שקית סוכר וניל
אבקת אפיה
כוס קמח טפיוקה
1/2 כוס קמח תפו"א
השאר קמח קונדיטור... עד לקבלת בצק אחיד.
על מנת להפוך את הבצק לפרווה יש להחליף את החמאה במחמאה ואת הגביע שמנת במיכל קטן של שמנת צמחית.
לערבב את כל המצרכים לבצק אחיד
לקרר במקרר לשעתים (לפחות)
מחלקים ל - 3 כדורים.
כל כדור משמש מנת בצק פריך מעודן במתכונים !
|
1 |