גרין לייט מתכונים ומסעדות ללא גלוטן לחיות עם צליאק - כל מה שרצית לדעת על צליאק

לה לזניה מסעדה איטלקית ללא גלוטן

לה לזניה מסעדה ללא גלוטן בתל אביב

דיזינגוף קולינריה בתל אביב

תל אביב עיר ללא הפסקה לחוף הים התיכון, מושכת אליה עשרות אלפי ישראלים ותיירים מכל רחבי העולם אל תוך מרכז תרבות וקולינריה מהטובים במזרח התיכון. רחוב דיזינגוף בתל אביב נחשב מאז ומעולם למקום מפגש קולינרי המחבר בין מגוון אנשים מכל המעמדות, אנשי בוהמה לצד פוליטיקאים, אנשי רוח, תיירים, עמך ישראל ועוד.

לרחוב דיזינגוף היסטוריה ארוכת שנים שהחלה כבר בזמן תקופת שלטון המנדט הבריטי בארץ ישראל, אחד המקומות שנצרבו בתרבות הקולינרית של ישראל טרם לידתה הייתה קפה כסית שנתנה את הגושפנקה לרחוב דיזינגוף והפכה אותו למקום מפגש קולינרי.

מאז זוכה רחוב דיזינגוף למבקרים מכל רחבי הארץ והעולם שנוהגים לפקוד בקביעות את בתי הקפה והמסעדות הרבות, ביניהם את מסעדת לה לזניה האיטלקית.

מטבח איטלקי אותנטי

לה לזניה הינה מסעדה חלבית כשרה המתמחה באוכל איטלקי ביתי, המסעדה ממוקמת ברחוב דיזינגוף ומציעה תפריט מגוון הכולל : ארוחות בוקר, ארוחת עסקיות וארוחות ערב.
בלה לזניה מגישים את מיטב המאכלים האיטלקים האותנטיים : פיצה, רביולי, לזניה, פטוצ'יני, ניוקי, פסטה, ספגטי ועוד.

התפריט העשיר של מנות מסורתיות מהמטבח האיטלקי, מכילות מרכיבים טריים והאיכותיים המוגשים לשולחן בכלי הגשה קרמיים. והטעם מרגיש איטליה.

מסעדת לה לזניה הוקמה על ידי יוסף, שהגיע לישראל שבאמתחתו מתוכנים לאוכל איטלקי מבית אמא ואבא. יוסף החליט להפוך את זיכרון הילדות האישי שלו ולשתף את הטעמים והריחות עם אורחי המסעדה. המסורת האיטלקית עליה גדל יוסף, מורגשת בכל מנה, הטעמים והריחות הם חלק מאותה חוויה קולינרית שמעניקה לכם לה לזניה.

לה לזניה ללא גלוטן

שף טוב, נמדד על פי רמת האוכל שהוא מגיש וכן על פי התשוקה שלו לשתף כמה שיותר אנשים בחוויית האוכל שלו, התשוקה העזה של יוסף לשתף בחוויה האיטלקית מבית אמא הביאה אותו להחלטה להנגיש את התפריט לכמה שיותר קהילות.

הקהילה שעמדה בראש סדר העדיפויות של יוסף, הייתה אותם אנשים הרגישים לגלוטן או נמנעים מגלוטן מטעמי בריאות, בלה לזניה תוכלו למצוא תפריט עשיר ומיוחד של מנות ללא גלוטן. המנות טעימות וקשה להבחין כי לא נעשו מפסטה רגילה.

הלזניה שהזמנו הייתה טעימה להפליא. המנה נעשתה על פי כל כללי המטבח האיטלקי. הפוטוצ'יני הוגש ברוטב פסטו בייתי ובמרקם הנכון, (אל-דנטה). הברוסקטה הוגשה על לחם ללא גלוטן בתוספת שמן זית, שום, עגבניות טריות וגבינת מוצרלה.

כולם מוזמנים

מסעדת לה לזניה מארחת את הצליאקים בכבוד איטלקי ראוי להערכה, המסעדה משגיחה כי המנות ללא גלוטן יעשו בנפרד משאר מנות המסעדה. אז אם בא לך ליהנות מאוכל איטלקי ללא גלוטן בלה לזניה תמצא חוויה איטלקית מעולה.

 

דיזינגוף 177, תל אביב
טלפון: 03-5230037

 

לפרטים נוספים : מסעדת לה-לזניה

תגובות באתר: (1)
קטגוריות