גרין לייט מתכונים ומסעדות ללא גלוטן לחיות עם צליאק - כל מה שרצית לדעת על צליאק

ספגטי ללא גלוטן בפסטו תרד וגורגונזולה

המתכון באדיבות מסימיליאנו די מטיו ל"ברילה"

ספגטי (spaghetti) - היא אחת מסוגי הפסטות המוכרות ביותר בעולם. הספגטי היא פסטה ארוכה ודקה (לא חלולה) וניתן להתאים לה רטבים בטעמים שונים: מלוח, מתוק וכד'. את הספגטי מומלץ לאכול בעזרת מזלג וכף, מגלגלים את הפסטה על המזלג, מניחים אותה על הכף וטועמים.

לאחרונה החלה חברת ברילה לייבא לישראל ספגטי נהדר ללא גלוטן. את הספגטי ללא גלוטן ניתן להשיג ברשתות השיווק וחנויות הטבע.

מצורף מתכון מומלץ לספגטי ללא גלוטן ברוטב פסטו תרד וגורגונזולה באדיבותו של השף מסימיליאנו די מטיו ל"ברילה" >

ספגטי ברילה ללא גלוטן

מרכיבים:

1 חב' ספגטי ללא גלוטן, "ברילה"
100 גרם תרד טרי
3 כפות שמן זית מעולה
50 גרם גבינת גורגונזולה
100 גרם קשיו טבעי

אופן ההכנה:

בסיר גדול מרתיחים 5 ליטר מים, ומוסיפים כפית מלח. מוסיפים את עלי התרד הטריים, לבישול קצר של 3 דקות, ומוציאים מהמים. מכניסים למי בישול התרד את הפסטה, ובינתיים מכינים את הרוטב: טוחנים את התרד ביחד עם שמן הזית למשחה במרקם אחיד, ומתבלים במלח ופלפל.
קולים את הקשיו על מחבת יבשה, עד שמזהיב, מוציאים מהמחבת וקוצצים מעט.
מסננים את הפסטה, מוסיפים את פסטו התרד, ומגישים עם גבינת גורגונזולה ושברי קשיו מעל.

בתאבון !

תגובות באתר: (0)
קטגוריות