גרין לייט מתכונים ומסעדות ללא גלוטן לחיות עם צליאק - כל מה שרצית לדעת על צליאק

עוגיות שוקולד צ'יפס

עוגיות שוקולד צ'יפס בציפוי אבקת סוכר ללא גלוטן

שוקולד צ'יפס הן אותן עוגיות אמריקאיות שהפכו לשם דבר בכל רחבי העולם, הילדים והמבוגרים כאחד נהנים לאוכל עוגיות שוקולד צ'יפס בכל הזדמנות שרק אפשר.

עוגיות שוקולד נימוחות

כשגילנו את הצליאק עמדנו בפני שוקת שבורה, פתאום כל הדברים הטעימים שהצליאקים שלי נהגו לאכול נמצאים מחוץ לתחום וכל ספרי המתכונים הישנים שלי בהם מתכונים מבית סבתא הפכו חסרי משמעות לאור המציאות החדשה.

לכן שהצלחתי לשנות את המתכון האהוב על הצליאקים ולהכין את אותן עוגיות ללא גלוטן, שמחה גדולה מלאה את הבית והעוגיות זוכות להצלחה מסחררת. לכן מומלץ להכין הרבה שהחגיגה תהיה גדולה.

מצרכים :

2/3 כוס סוכר

100 גרם חמאה (מומסת)

2 ביצים מספר 1

1 כוס קמח טפיוקה

1 כפית אבקת אפיה

1 כפית תמצית וניל

1/2 כוס אבקת קקאו (לעוגיות וניל 1/2 כוס פודינג)

1 חבילה שוקולד צ'יפס (300 גרם).

אבקת סוכר

אופן ההכנה :

1. להקציף את הסוכר והחמאה המומסת

2. להוסיף תוך כדי הקצפה את הביצים, אחת אחת

3. להוסיף את ה – קמח טפיוקה, אבקת אפיה, תמצית וניל, קקאו ושוקולד צ'יפס

4. לערבב לתערובת אחידה, להעביר לכלי אחסון מפלסטיק או זכוכית

4. לשמור במקפיא כ – 3 שעות.

5. להוציא עם כפית (כמו מקופסת גלידה) ולייצור כדורים קטנים בגודל של דובדבן (באפיה הם גדלים), ולגלגל אותם באבקת סוכר.

6. לאפות בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות 8 דקות, (העוגיות מתחילות להיסדק).

7. לקרר, לשמור בקופסא סגורה ולהגיש.

בתאבון !

תגובות באתר: (2)
קטגוריות