גרין לייט מתכונים ומסעדות ללא גלוטן לחיות עם צליאק - כל מה שרצית לדעת על צליאק

פנה ללא גלוטן ברוטב ארבייטה וזיתים מרוקאים

המתכון באדיבות מסימיליאנו די מטיו ל"ברילה"

פנה (Penne) - היא סוג של פסטה בצורת צינור חלול. את הפנה נהוג לחתוך בצורה אלכסונית. בשל צורתה של הפנה היא תוספת נפח גדול מאוד על הצלחת ולכן צריך להתאים לה רוטב בעל נוכחות שתתפוש את העין.

לאחרונה החלה חברת ברילה לייבא לישראל פסטה פנה ללא גלוטן. את הפנה ללא גלוטן ניתן להשיג ברשתות השיווק וחנויות הטבע.

מצורף מתכון טעים לפסטה פנה ללא גלוטן ברוטב ארבייטה וזיתים מרוקאים באדיבותו של השף מסימיליאנו די מטיו ל"ברילה" >

פסטה פנה ללא גלוטן ברילה
מרכיבים:

1 חב' פנה ללא גלוטן, "ברילה"
1 צנצנת רוטב עגבניות ארבייטה, "ברילה"
3 שיני שם
2 כפות שמן זית מעולה
20 זיתים מרוקאים מגולענים
צנצנת אנשובי בשמן
חופן צלפים בחומץ


אופן ההכנה:

מחממים את שמן הזית בסיר בינוני. קוצצים את שיני השום ומוסיפים את האנשובי לטיגון קצר. מוסיפים את הזיתים והצלפים, מבשלים על אש בינונית, עד שהשום מזהיב (שימו לב שלא ישרף). יוצקים את רוטב העגבניות, ומערבבים.
בינתיים מבשלים את הפסטה ללא גלוטן לפי הוראות ההכנה, מסננים, ושומרים חצי כוס ממי הבישול. מוסיפים
את מי הבישול לסיר הרוטב, מערבבים ומבשלים על אש קטנה כ- 5 דקות נוספות. יוצקים על הפסטה ומגישים.

בתאבון !

תגובות באתר: (0)
קטגוריות