מתכון אוסטרי - הונגרי לבלינצס מתוק ללא גלוטן, מקורו של הבלינצס מגיע מהונגריה, או מה שהיה קרוי בעבר אוסטרו - הונגריה, הבלינצס הוא חביתיה שניתן למלא אותה במגוון רחב של מילויים מתוקים, לדוגמא : גבינה מתוקה, מוס שוקולד, שוקולד נוגט וכד'.
2 ביצים גדולות מספר 1 +
קורט מלח
כוס קמח תפו"א
4 כפיות שמן קנולה
כף קמח סויה
כוס חלב
1/2 כוס מיים.
מערבבים את כל המצרכים לבלילה אחידה.
משמנים מחבת טפלון ומכינים חביתיות.
מצרכים למילוי גבינה מתוקה :
חבילת גבינת טוב - טעם
ביצה
1/2 גביע שמנת
כף גדושה סוכר
שקית סוכר וניל
כף גדושה אינסטנד פודינג וניל
כפית תמצית וניל
כפית תמצית רום
חופן צימוקים (אני לא עושה עם צימוקים)
מערבבים את כל המצרכים לעיסה אחידה.
שמים כפית גדושה על כל חביתיה של בלינצ'ס מקפלים ומגלגלים לקבלת בלינצ'ס.
טובלים את הבלינצ'ס המלא בבלילה של הבלינצ'ס
מכסים בפרורי לחם ללא גלוטן / עודיות מורסקות
מטגנים במחבת עם חמאה מומסת עד להזהבה
אופים בתנור מחומם מראש ל - 150 מעלות כ - 15 דקות בתבנית מכוסה בנייר כסף.
מגישים עם סירופ מייפל או מפזרים אבקת סוכר.
|