הפחזניה היא מהן לחמניה חלולה מבפנים נטולת טעם ולכן ניתן למלא את הפחזניה בכל מיני דברים מתוקים כגון : שמנת מתוקה, מוס שוקולד וכד'. מצורף מתכוון בסיסי לפחזניות ללא גלוטן
כוס מים
כוס שמן
קורט מלח
1/2 כוס קמח (קונדיטור) ללא גלוטן
1/2 כוס קמח תפוח אדמה ללא גלוטן
1/4 כוס קמח סויה ללא גלוטן
8 ביצים מספר 1
1. מכינים בקערה תערובת של הקמחים
2. בסיר מבשלים על הגז כוס מים עם כוס שמן עם קורט מלח.
3. שהשמן והמים רותחים שופכים בבת אחת את תערובת הקמחים , מכבים את האש ומערבבים עם כף עד שנוצרת עיסה אחידה.
4. מכניסים את העיסה למיקסר עם מלוש לבצק ומוסיפים ביצה אחת מחכים שהיא תיספג בעיסה ואז מוסיפים עוד אחת..... עד שמקבלים עיסה צמיגית אחידה.
5. מכניסים את העיסה לשקית הזלפה עם צנטר 12 .
6. מזליפים על ניר אפיה
7. אופים בתנור שחומם מראש ל – 200 מעלות עד שהפחזניות מזהיבות.
בתיאבון...
|