מתכון פשוט מדהים וטעים להכנת פסטרמה ביתית ללא גלוטן , ניתן לשדרג את הפסטרמה ולמלא אותה בבשר טחון עם צנוברים ופירות יבשים להקפיא ולאפות ממש לפני שהאורחים מגיעים.
(של בוטנסקי פורום אוכל Ynet)
מתכון פשוט מדהים וטעים להכנת פסטרמה בבית , ניתן לשדרג את הפסטרמה ולמלא אותה בבשר טחון עם צנוברים ופירות יבשים להקפיא ולאפות ממש לפני שהאורחים מגיעים.
פרפר חזה הודו נקבה מחולק לשניים
2 ליטר מים
2 כפיות מלח
2 כפיות סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח גס
1. להכין מרינדה מ - 2 ליטר מים + 2 כפיות מלח + 2 כפיות סוכר + קורט פלפל שחור גרוס
2. כל חצי פרפר להשרות במרינדה לפחות לילה שלם במקרר
3. לנגב היטב ולהכניס לרשת אפיה או לקשור.
4. למרוח בתערובת של דבש פפריקה אדומה פלפל שחור גרוס גס מעט סויה (כן /לא שום)
5. להניח על מצע של מלח גס
6. לצלות בתנור 50 דקות בחום של 160 מעלות
7. מידי פעם להבריש בתערובת הדבש והתבלינים
המלצה : ניתן להוסיף על מצע המלח כמה ענפי רוזמרי
בתיאבון..............................
|