השווארמה היא מאכל בשרי מזרח תיכוני המורכב מנתחי הודו נקבה מתובל בתבלינים כגון : כמון, כורכום, הל וכד', מוצאה של השווארמה הוא מן המטבח הטורקי, שם היא נקראת "דונר" בדומה לפלאפל נקלטה השווארמה במטבח הישראלי העממי, והיא נחשבת למאכל ישראלי לכל דבר. מצורף מתכון לשווארמה ללא גלוטן
1 ק"ג שווארמה הודו נקבה
2 כפות תבלין לשווארמה ללא גלוטן
1/4 כוס שמן זית
1.מנקים את נתחי השווארמה היטב
2. חותכים לרצועות דקות
3. מוסיפים את השמן והתבלין
4. מערבבים ומשארים לכמה שעות במקרר
5. מחממים מחבת (רצוי ווק סיני) ומקפיצים את השווארמה עד שהיא מתבשלת היטב.
6. מכניסים לפיתה ללא גלוטן ושופכים 2 כפות טחינה מעל....
אפשר להוסיף גם בצל מטוגן
בתיאבון .........................................
|