פתיתים ללא גלוטן מאורז מלא עם בצל מטוגן וצנוברים, אחד המאכלים שהיו אהובים על ילדיי בטרם גילינו את הרגישות שלהם לגלוטן היה פתיתים של אוסם עם בצל מטוגן, הילדים אכלו פתיתים כמעט עם כל דבר - מאז שהתחלנו עם תפריט נטול גלוטן חיפשתי להם תחליף.
2 כוסות אורז מלא
1/3 כוס שמן זית / קנולה
1/3 כוס רוטב סויה ללא גלוטן
4.5 כוסות מים
בצל גדול קצוץ
חופן צנוברים
שלב 1 : משרים את האורז במים פושרים כ - 1/2 שעה
שלב 2 : מסננים את האורז ומשטחים בכלי פיירקס
שלב 3 : מערבבים את האורז עם המים + השמן + הרוטב סויה
שלב 4 : מפזרים מעל בצל גדול קצוץ וצנוברים
שלב 5 : אופים בחום של 170 מעלות במשך שעה וחצי.