קרם בוואריה - הקינוח המדהים שמעוטר בסירופ שוקולד ואגוזים קצוצים, הצליאקים שלי מכורים למנה המדהימה הזאת.... בתיאבון
4 ביצים מופרדות לחבונים וחלמונים
שקית של ג'לטין (14 גרם)
כוס חלב
כפית תמצית וניל
2 כפות רום / ברנדי
כף קורנפלור
2/3 כוס סוכר
שמנת מתוקה (מיכל קטן)
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
סירופ שוקולד
שלב 1 : הקצפת החלבונים - מקציפים את החלבונים ביחד עם 1/3 כוס סוכר לקצף יציב
שלב 2 : הקצפת השמנת מתוקה - מקציפים את השמנת מתוקה ביחד עם 1/3 כוס סוכר
שלב 3 : המסת הג'לטין - ממיסים את הג'לטין ב - 1/3 כוס מים קרים.
שלב 4 : הכנת הבלילה - מבשלים על סיר אדים את ב - 4 חלמונים + תמצית וניל + רום / ברנדי + הג'לטין + כף קורנפלור + כוס חלב. מבשלים עד שהתערובת מתגבשת והופכת לעיסה
שלב 5 : איחוד התערובות - מחכים ששני התערובות (1) של החלבונים והשמנת (2) של החלמונים - יהיו בטמפרטורה אחידה (פושרת) ומקפלים אחת לתוך השניה.
שלב 6 : יוצקים לתבנית / פיירקס ומכניסים לקירור ל - 3 שעות לפחות
בתיאבון ......
|