גרין לייט מתכונים ומסעדות ללא גלוטן לחיות עם צליאק - כל מה שרצית לדעת על צליאק

קרם בוואריה

קרם בוואריה

קרם בוואריה - ללא גלוטן

קרם בוואריה - הקינוח המדהים שמעוטר בסירופ שוקולד ואגוזים קצוצים, הצליאקים שלי מכורים למנה המדהימה הזאת.... בתיאבון

מצרכים :

4 ביצים מופרדות לחבונים וחלמונים

שקית של ג'לטין (14 גרם)

כוס חלב

כפית תמצית וניל

2 כפות רום / ברנדי

כף קורנפלור

2/3 כוס סוכר

שמנת מתוקה (מיכל קטן)

לקישוט :

100 גרם אגוזי מלך קצוצים
סירופ שוקולד

אופן ההכנה :

שלב 1 :  הקצפת החלבונים - מקציפים את החלבונים ביחד עם 1/3 כוס סוכר לקצף יציב

שלב 2 : הקצפת השמנת מתוקה - מקציפים את השמנת מתוקה ביחד עם 1/3 כוס סוכר

שלב 3 : המסת הג'לטין - ממיסים את הג'לטין ב - 1/3 כוס מים קרים.

שלב 4 : הכנת הבלילה - מבשלים על סיר אדים את ב - 4 חלמונים + תמצית וניל + רום / ברנדי + הג'לטין + כף קורנפלור + כוס חלב. מבשלים עד שהתערובת מתגבשת והופכת לעיסה

שלב 5 : איחוד התערובות - מחכים ששני התערובות (1) של החלבונים והשמנת (2) של החלמונים - יהיו בטמפרטורה אחידה (פושרת) ומקפלים אחת לתוך השניה.

שלב 6 : יוצקים לתבנית / פיירקס ומכניסים לקירור ל - 3 שעות לפחות

בתיאבון ......

תגובות באתר: (0)
קטגוריות