אתה נמצא ב: ללא גלוטן > מתכונים ללא גלוטן > עוגות > עוגת גבינה

קטגוריות

מתכונים ללא גלוטן
סלטים

 
חגי ישראל

 
צמחוני

 
בשרים

 
עופות

 
מרקים

 
דגים

 
מתוקים

 
פשטידות

 
מאפים מלוחים

 
עוגיות

 
עוגות

 
תוספות

מאמרים ללא גלוטן - הכל על צליאק
חופשה ללא גלוטן


בתי עסק מומלצים
גרין לייט - מאפים ללא גלוטן גרין לייט - GreenLite
מגוון גדול של מוצרים כמו לחמניות ומאפים מסוגים שונים, לחמים, עוגות, עוגיות, מאפה שמרים
פיצה האט ללא גלוטן
עכשיו חדש: פיצה משפחתית ללא גלוטן + 2 תוספות רק ב-65 ש"ח יש לציין קוד קופון: 650560
מצות כרמל
ריבועי מצה ללא חיטה ודגן, כשר לפסח, מכיל פחות מ-20PPM גלוטן, כשר לפסח בהשגחת הבד"צ
ללא גלוטן לה לזניה
הפנינג בלה לזניה - כנסו עכשיו למסעדה האיטלקית בתל אביב תפריט טעים כולל מנות ללא גלוטן, לזנ...
מצות - פסח בא
סדרת המוצרים: רקיקי תפו"א (כשרות בד"ץ העדה החרדית כשל"פ) מצות תפו"א, מצות תפו"א בטעם בצל,...
מאפיית פרי גלוטן
מאפה גלוטן פרי - gluten free - מאפייה ללא גלוטן טרי טרי - בקרית מוצקין
שופרסל - אורגניק מרקט
אורגניק מרקט, רשת קמעונאית מבית שופרסל, מציעה מיגוון מוצרים ללא גלוטן, מבצעים ללא גלוטן.

עוגת גבינה

עוגת גבינה אפויה - ללא גלוטן 

את עוגת הגבינה הזאת, נהגה להכין לי סבתי עליה השלום, זאת הייתה העוגה אהובה עלי ביותר, ודאגתי שסבתא תכין אותה לעיתים קרובות וכמובן בחג השבועות. מצורף מתכון לעוגת גבינה אפויה ללא גלוטן

מצרכים  :

5 ביצים מספר 1

750 גרם גבינה 5%

1 גביע שלי / שמנת

1 כוס סוכר

1 חבילת אינסטנד - פודינג וניל (3 כפות גדושות)

3 כפות גדושות קורנפלור

אופן ההכנה :

1. מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים

2. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר וקורט מלח, כאשר הקצף יציב מעבירים לקערה גדולה.

3. מקציפים את החלמונים ביחד עם הגבינה, השלי, האינסטנד - פודינג וניל והקורנפלור עד לקבלת בלילה אחידה.

4. מקפלים בעדינות את הבלילה לקצף של הביצים עד לקבלת תערובת אחידה, משמנים תבנית קפיצית 26-28 ויוצקים את הבלילה לתוכה.

עכשיו לסודות של אפית עוגת הגבינה !!!

מחממים את התנור ל - 250 מעלות, כאשר התנור חם מכניסים לתחתית התנור תבנית עם מים חמים.

על רשת במרכז התנור מכניסים את העוגה ל - 10-12 דקות.

מנמיכים את החום ל - 150 מעלות, מוציאים את העוגה ובעזרת סכין מפרידים אותה מהדפנות של התבנית.

מחזירים את העוגה לתנור ואופים שעה וחצי ב - 150 מעלות.

לאחר שעה וחצי מוציאים את העוגה ושוב בעזרת סכין מפרידים אותה מדפנות התבנית.

מקררים לפחות 12 שעות במקרר.

מעטרים את העוגה באבקת סוכר או שמנת מתוקה מוקצפת וגרידת שוקולד חלב.

 

בתיאבון !!


עוגת גבינה
עוגת גבינה
עוגת גבינה
ציון הכתבה:
1 קולות [ממוצע: 4]
Share הדפס עמוד שלח לחבר
תגובות בפייסבוק תגובות באתר: (2)  
הוספת תגובה / חוות דעת:

שם: נושא / כותרת:
תוכן התגובה:
* קוד אבטחה:
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי האתר

תגובות / חוות דעת
שם: עירית
תאריך: 05/06/2014 11:42

כותרת: לבתיה
תגובה / חוות דעת:
היי בתיה - העוגה יכולה ליפול מכמה סיבות , ראשונה שמת פחות מידי קורנפלור, השנייה העוגה הייתה פחות זמן בתנור צריך ש/עה וחצי על חום של 150 מעלות
שם: בתיה
תאריך: 05/06/2014 10:26

כותרת: יצא מצוין
תגובה / חוות דעת:
עוגה בטעם של "עוד" יצא נפלא
מה שכן, העוגה מאד "נפלה" אחרי שיצאה מהתנור.
הוספנו קצפת כך שלא באמת ראו זאת
1

שימושי : קהילה ללא גלוטן - צליאק

אזהרה: המידע הנמסר באתר אינטרנט זה הינו מידע כללי ואינפורמטיבי בלבד, ויכול לשמש כמקור מידע לגולשים באתר בלבד. אין להציג מידע זה ו/או תשובות הניתנות במסגרת אתר אינטרנט זה, בפני כל גוף או גורם חיצוני ואין להסתמך עליהם לכל צורך אחר. המידע והייעוץ הניתנים באתר זה אינם יכולים לשמש כבסיס לכל הליך משפטי ו/או אחר וכל שימושם הוא ככלי המשמש בסיס להערכה ולמידע הקשור בצליאק , רגישות לגלוטן.

klg QR code כל הזכויות שמורות ל klg.co.il (C) 2004 קהילה ללא גלוטן קידום עסקים WiseGroup בניית אתרים