סוכריות מקליפות תפוזים, לקראת ט"ו בשבת הבא עלינו לטובה, מצ"ב מתכוון לסוכריות מקליפות תפוזים, המתכוון נטול גלוטן ומומלץ בחום ואהבה לכל ילדי ומבוגרי הצליאק.
קליפות תפוזים חתוכות לרצועות מ – 5 תפוזים
כוס סוכר
1/2 כוס מים
מיץ מחצי לימון
1. משרים במים במשך 24 שעות את קליפות התפוזים. (מומלץ להחליף את המים כל כמה שעות).
2. מסננים את הקליפות מהמים ומכניסים לסיר גדול.
3. מוסיפים 1/2 כוס מים וכוס סוכר ומערבבים.
4. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ – 30 דקות.
5. מסירים את המכסה ומוסיפים את מיץ הלימון.
6. מערבבים תוך כדי בישול עד לאידוי של כל הנוזלים.
7. מקררים ואוכלים.
|
1 |