פשטידת ברוקולי ללא גלוטן, מאכלים ללא גלוטן מאלצים אותנו בדרך כלל לאכול בריא יותר, במתכון הבא נראה כיצד ניתן להכין פשטידת ברוקולי מעולה ללא תוספת של קמח או פירורי לחם.
1 חבילת ברוקולי קפוא 800 גרם
2 בצלים גדולים
קוביית גבינה בולגרית 300 גרם 5% שומן
1 קופסת גבינת קוטג' 5% שומן
50 גרם גבינת פרמז'ן (למי ששומר על משקל לא חובה).
4 ביצים
1. קוצצים את הבצל ומטגנים עם שמן זית עד להזהבה
2. מוסיפים לבצל את הברוקולי (חתוך גס) וממשיכים לטגן כעשר דקות.
3. בקערה נפרדת טורפים את הביצים ומוסיפים את הגבינות .
4. מערבבים את הברוקולי והבצל עם הבלילה של הביצים והגבינות .
5. מעבירים לתבנית פיירקס.
6. אופים בחום של 170 מעלות עד שהפשטידה מקבלת צבע יפה למעלה .
|